In de loop der jaren heb ik een verscheidenheid aan werk gemaakt. Het heeft zich het meest geconcentreerd rond het schilderen, zowel met olieverf als acryl of gecombineerd met gemengde technieken.  Ik schilder met ongelijke tussenpozen.
 

Soms schilder ik veel achter elkaar, soms maanden niet. Geabstraheerd, abstract of figuratief. Zoals velen met mij laat ik mij nogal eens afleiden door 'onbelangrijke' zaken. Het plezier in schilderen is echter nooit weggegaan. 

 

Inzicht in mijn levensproces heeft steeds meer het gevoel gebracht dat vanuit ontspanning de mooiste resultaten kunnen groeien en bloeien. Daarmee zeg ik niet dat je geen prachtig werk kan maken als er geen ontspanning is.  Dat dit al een vorm van oordeel is, daar ben ik me van bewust ook al probeer ik zo min mogelijk te oordelen.

 

Fotograferen vanuit mijn eigen perspectief heb ik altijd leuk gevonden. Een klein aantal foto's van de laatste jaren heb ik in deze site betrokken.

 

Van harte nodig ik je bovendien uit om ook mijn andere site te bezoeken: 

www.lichaamengeestinverbinding.nl

Wytske van Veenendaal

 

 

Dank aan Olga Janssen voor haar tijd en enthousiasme bij het fotograferen van mijn doeken en het maken van mijn portfolio.